top of page

Bine ați venit la Conacul Nucu, în Urlați, podgoria Dealu Mare!

Conacul Nucu a fost construit în 1912 de către boierul Țigănescu, important producător de vin la începutul secolului XX. Trecută prin schimbările regimului comunist, clădirea a supraviețuit cu greu, ajungând abandonată și neîngrijită ani la rând. Din 2015, am început un lung proces de restaurare.

Conacul a fost amenajat drept spațiu pentru cazare, organizare de evenimente și punct de pornire pentru minunate experiențe în regiunea viticolă Dealu Mare!

În plus față de activitățile și tururile pentru promovarea regiunii avem o misiune socială clară: transformăm Conacul Nucu într-un spațiu-hub pentru copii, tineri și familiile lor în care aceștia să găsească oportunități de dezvoltare și de interacțiune. Conacul Nucu devine un punct de referință pentru cultură, pentru prețuire față de natură și față de oameni.

 

Vă invităm să ne vizitați, și vă vom împărtăși din comorile descoperite de noi în zonă: degustări de vinuri, hoinăreli pe dealurile însorite, descoperirea obiectivelor de patrimoniu (conace, biserici, muzee) și chiar întâlniri cu oamenii frumoși ai locului, fie meșteșugari sau producători locali. 

bottom of page